Railway Batteries

Vasúti járművek, mozdonyok, motorvonatok akkumulátorai

Nagyteljesítményű és magas környezet állóságú professzionális akkumulátorok

Hosszú élettartamú és gondozásmentes akkumulátorok

Feladata a vasúti járművek fedélzeti elektromos berendezéseinek, világítási és egyéb fogyasztóinak szünetmentes áramellátása. Mivel a veszteglő járművek és szerelvények vezérlő- és riasztó elektronikája szintén az akkumulátorról üzemel, ezért annak lemerülését hosszabb leállás esetén áramtalanítással megelőzni, vagy csepptöltéssel pótolni kell.

Sonnenschein-Rail

Sonnenschein Rail

A megbízható akkumulátor márka speciálisan magas műszaki szinvonalát képviselő típusok. Vasúti járművek és motorkocsik, mozdonyok, vagonok továbbá villamos és metro szerelvények folyamatos áramellátásához készülnek.

Sonnenschein Power Cycle

Sonnenschein Power Cycle vasút világítási akkumulátorok

Csak EXIDE márka képviselőknél beszerezhető magas műszaki szinvonalú és megbízható speciális környezeti hőmérséklet- és villamos ciklusállóságú típus. A gazdag kényelmi felszereltséggel (pl. 230V aljzat, USB telefontöltő, WiFi hálózattal) rendelkező, magas elektronizáltságú (utastájékoztató multimédiás- és biztonsági kamera rendszerrel), ellátott valamennyi vasúti járművekhez ajánlott.

EXIDE mozdony indító akkumulátorok

Az EXIDE KDZ-501 típusú akkumulátor bizonyított megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a kiváló indítóképesség érdekében, hogy megfeleljen a vasúti igényeknek, míg a KDZ-601 típus biztosítja a szükséges energiát - a körülményektől függetlenül. 180 napos karbantartási időre méretezett 16 cella tartó tálcával rendelkező kompakt akkumulátor, polietilén edényzetben és fedéllel.

Használati útmutató

Az ólom akkumulátorok száraz és hűvös helyen, töltött állapotban kell tárolhatóak. A ritkán használt járművek akkumulátorainak töltését egy megfelelő nagyságú és az akkumulátor típusának megfelelő karakterisztikájú akkutöltővel rendszeresen pótolni kell. A lemerült akkumulátor fagyveszélyes!