Munka akkumulátorok

Feladatuk az indító akkumulátorkénál magasabb, ciklusüzemben is rendszeresen használt berendezések, fogyasztók áramellátása. Városi autóbuszok, lakóautók, lakókocsik és elektrohidraulikus emelőhátfallal szerelt tehergépjárművek esetén az utántöltést a jármű generátora végzi. A rendszeres és iparszerű használatra is alkalmas, többszörös igénybevételt teljesítésére képes típusaikat meghajtó akkumulátor megnevezéssel forgalmazzák. Tisztán ciklus üzemben az akkumulátor visszatöltését a használatot követően a 230V hálózatból vagy más áramforrásból akkumulátortöltővel kell biztosítani.

BANNER Energy Bull

A megbízható osztrák akkumulátor márka igen kedvező árfekvésű belépő szintet képviselő szabadidő akkumulátora. Hagyományos felépítése és csekély gondozás igénye, a megszokott komfortot nyújtja. Elektrolitja ioncserélt vizzel pótolható, csepptöltéssel kedvezően tárolható.

BANNER Running Bull AGM

A BANNER szaküzletekben megvásárolható magas műszaki színvonalú és megbízható, légmentesen zárt, kötött elektrolitú prémium AGM akkumulátor típusa. Kedvezően használható motorcsónakok és kisgéphajók indítására és fedélzeti áramellátására, vitorlások kabin és navigációs fényeihez, horgony csörlő és orrsugár kormány müködtetéséhez. Elektromos csónakmotorok meghajtására és hasonló intenzív használathoz a ciklusállóbb meghajtó akkumulátorokat ajánljuk.

BANNER Trac Bull akkumulátorok

A gyakori és tartós, mindennapi töltés- kisütés igénybevétel elviselésére csak a szívósabb, un. meghajtó akkumulátorok képesek. A Banner Trac Bull akkumulátorok ipari takarítógépek, kerekesszékek, elektromos vontató és szállító járművek, munkagépek ideális akkumulátora.

Használati útmutató

Ezeket az akkumulátorokat száraz hüvös helyen, töltött állapotban kell tárolni. A ritkán használt akkumulátorok töltését egy megfelelő nagyságú és az akkumulátor típusának megfelelő karakterisztikájú akkutöltővel és ioncserélt vízzel rendszeresen pótolni kell. A lemerült akkumulátor fagyveszélyes!